4 maart: Storytrail stadswandeling Groningen met verhalenverteller

johannes-19-verteller-stadswandeling-storytrail-6

PERSBERICHT

4 maart: Storytrail stadswandeling Groningen met verhalenverteller

Op zondag 4 maart kunt u de geschiedenis van Groningen beleven tijdens een buitengewone Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Hij laat u genieten van de mooiste historische verhalen, sagen en legenden uit de stadsgeschiedenis.

Verteller Johannes brengt het verleden van Groningen op een verrassende manier tot leven. U ontmoet oersterke turfdragers, terwijl zij hun turfzakken door de straten sjouwen. U komt oog in oog te staan met de vijandelijke bisschop Bommen Berend. En u flaneert met graven en gravinnen door de tuin van hun paleis. Zo maakt u samen met uw mede-wandelaars een mooie, avontuurlijke en ook heel vermakelijke tocht door het verleden.

De Storytrail stadswandeling Groningen begint op zondag 4 maart 2018 om 14.00 uur aan de voet van de Martinitoren. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter