Zondag 8 maart in Utrecht: Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

rinus4-verteller-stadswandeling-137

PERSBERICHT

Zondag 8 maart in Utrecht:
Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

Verhalenverteller Rinus Zwabber van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een StoryTrail stadswandeling vol Utrechtse sagen en legenden. Op zondagmiddag 8 maart neemt hij je mee door de verborgen straten en stegen van de Domstad, waar de wonderlijkste verhalen op je liggen te wachten.

De StoryTrail stadswandeling Utrecht is geen gewone rondleiding, dat merk je al snel als je op stap gaat met verteller Rinus. Hij laat je de geschiedenis zo levensecht beleven dat het soms wel lijkt of je zelf in de schoenen staat van de historische stadshelden en stadsschurken. Je komt terecht in een wereld van boeven en bisschoppen, vrome pelgrims en eerzuchtige bouwmeesters. Wie goed kijkt en luistert, kan de herinneringen aan hun woeste avonturen nog overal in de stad terugvinden. Dus ga mee, terug in de tijd! Lach, huiver, pink een traantje weg en geniet van een heerlijke wandelende vertelvoorstelling die je niet snel meer zult vergeten.

De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 8 maart 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter