Zondag 8 november: StoryTrail stadswandeling Den Bosch

Storytrail Stadswandeling Den Bosch

PERSBERICHT

Zondag 8 november: StoryTrail stadswandeling Den Bosch
Op avontuur in de geschiedenis met verteller Reijckhart

Verhalenverteller Reijckhart van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een avontuurlijke StoryTrail stadswandeling door ’s-Hertogenbosch. Op zondag 8 november neemt hij je mee op een reis door de bewogen geschiedenis van de eeuwenoude hoofdstad van Brabant.   

Wie met Reijckhart door Den Bosch wandelt, zal genieten van prachtige streegjes, pleinen en kerken. Maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over heiligen en schijnheiligen. Over dappere ridders. Over de duivel. En over de legendarische Bossche oeteltjes.    

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Reijckhart het ene na het andere stadsverhaal tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Den Bosch tijdens een unieke stadswandeling die je niet snel meer zult vergeten. 

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 8 november 2020 om 14.00 uur.
Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kinderen: € 8,84).

 

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter