Januari 2019: Storytrail Spookwandelingen door donker Utrecht

de-zwitser-02-verteller-spookwandeling-storytrail

PERSBERICHT

Januari 2019: Storytrail Spookwandelingen door donker Utrecht

Zwarte steegjes, duivelse honden en een verhalenverteller die je koude rillingen bezorgt. Dat zijn de ingrediënten van de Storytrail Spookwandeling Utrecht. Op vrijdag 4 en vrijdag 18 januari kunt u de donkere kanten van de Domstad ontdekken met rasverteller Bastiaan de Zwitser. Ga mee en geniet van een tocht vol huiveringwekkende romantiek.

Spookverhalen zijn zo oud als de nacht. Ze lokken je mee, of je wilt of niet. Tijdens de Storytrail Spookwandeling vertelt Bastiaan de Zwitser zijn publiek de griezeligste verhalen van Utrecht. Daarbij moet gezegd worden dat de verteller zelf ook al een angstaanjagend voorkomen heeft. Gekleed in een zwart pak met een hoge hoed, en met net iets te grote ogen, doet hij nogal denken aan een grafdelver. En terwijl je van stadsgidsen gewend bent dat ze hartelijk en gezellig zijn, is de Zwitser nu niet bepaald het zonnetje in huis. Hij is eerder het maantje. Maar ach, wat kan je ook verwachten van een verteller die uit een land komt waar het griezelen je met de paplepel wordt ingegoten.

U wandelt met verteller Bastiaan door schemerige straten en langs half verlichte grachten, die allemaal hun geesten bergen. Verdwaalde schimmen, verdrietige jonkvrouwen en zelfs de Duivel komen voorbij. Maar vrees niet: de verteller meent het niet kwaad. En heel soms zult u tijdens zijn duistere verhalen een voorzichtige glimlach niet kunnen onderdrukken.

De Storytrail Spookwandeling Utrecht begint op vrijdag 4 en vrijdag 18 januari 2019 om 20.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter