Najaar 2017: Storytrail stadswandeling Den Bosch – beleef de geschiedenis

reijckhart-06-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Najaar 2017: Storytrail stadswandeling Den Bosch – beleef de geschiedenis

Theatergezelschap Stadsavonturen komt dit najaar weer naar ’s-Hertogenbosch met de Storytrail stadswandeling. Op 10 september en 22 oktober nemen de verhalenvertellers van Stadsavonturen u mee naar de diepe donkere stadshistorie. Dwalend door straten en stegen kunt u genieten van de mooiste stadsverhalen.

De Storytrail stadswandeling Den Bosch is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De verteller brengt een aanstekelijke mix van vrolijke, spannende en soms bloedstollende sagen en legenden. De oude binnenstad is het decor waarin een wereld van list, bedrog, geluk en heldenmoed voor u open gaat. Beleef de sagen en legenden van de Moerasdraak. Hoor over het ontstaan van de stad. Ontmoet Hertog Jan. Kom hossen en… beleef het zelf!

Storytrail stadswandeling Den Bosch:

  • zondag 10 september 2017, 14.00 uur
  • zondag 22 oktober 2017, 14.00 uur

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL7ER4811 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4). Liever op een ander moment in de geschiedenis duiken? Kijk op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.  

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter