Najaar 2017: Storytrail stadswandeling Groningen – beleef de geschiedenis

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Najaar 2017: Storytrail stadswandeling Groningen – beleef de geschiedenis

Theatergezelschap Stadsavonturen komt dit najaar weer naar Groningen met de Storytrail stadswandeling. Op 1 oktober en 12 november neemt verhalenverteller Johannes u mee naar de diepe donkere stadshistorie. Dwalend door straten en stegen kunt u genieten van de mooiste stadsverhalen.

De Storytrail stadswandeling Groningen is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De verteller brengt een aanstekelijke mix van vrolijke, spannende en soms bloedstollende sagen en legenden. De oude binnenstad is het decor waarin een wereld van list, bedrog, geluk en heldenmoed voor u open gaat. Beleef de stad door de ogen van schippers en weeskinderen, zakkendragers en gravinnen. En geniet van een avontuurlijke en heel gezellige middag.

Storytrail stadswandeling Groningen:

  • zondag 1 oktober 2017, 14.00 uur
  • zondag 12 november 2017, 14.00 uur

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL7BS4811 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4). Liever op een ander moment in de geschiedenis duiken? Kijk op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.  

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter