Zondag 10 en zondag 17 oktober:   StoryTrail stadswandeling Alkmaar vol sterke verhalen

StoryTrail-Stadswandeling-Alkmaar-verhalenverteller-Godefridus_016_crop.jpg

PERSBERICHT

Zondag 10 en zondag 17 oktober:  
StoryTrail stadswandeling Alkmaar vol sterke verhalen  

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 10 en zondag 17 oktober de StoryTrail stadswandeling Alkmaar. Verhalenverteller Godefridus neemt je mee door het bewogen verleden van de oude binnenstad. 

‘Leve de Opstand!’ Die kreet hoorde je vroeger heel veel in Alkmaar. De stad heeft dan ook heel wat knokpartijen, ruzies en veldslagen achter de rug. In de Tachtigjarige Oorlog vochten de Alkmaarders tegen de Spanjaarden. Tijdens de Kaas- en Broodoorlog tegen Stadhouder Jan. En ook op andere momenten in het stadsverleden was rebellie nooit ver weg.

Verteller Godefridus laat je de roerige geschiedenis van Alkmaar zelf meemaken. Dwalend door de binnenstad ontdek je welke geheimen er achter de eeuwenoude gevels verborgen liggen. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend historisch avontuur. Zo beleef je de geschiedenis van Alkmaar tijdens een onvergetelijke stadswandeling – een feest voor jong en oud.      

De StoryTrail stadswandeling Alkmaar begint op zondag 10 en zondag 17 oktober 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/alkmaar. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter