Zondag 19 december: StoryTrail stadswandeling Amersfoort

de-zwitser-16-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 19 december: StoryTrail stadswandeling Amersfoort
Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Bastiaan

Theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een StoryTrail stadswandeling door de binnenstad én de geschiedenis van Amersfoort. Op zondag 19 december is verhalenverteller Bastiaan de Zwitser je gids. Nou ja, gids… Saaie feitjes en jaartallen hoef je van hem niet te verwachten. Meeslepende sagen, legenden en historische verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De Amersfoortse grachten, pleinen en stegen vormen het decor waarin Bastiaan je de verhalen van de stad laat beleven.

Fantastische verhalen zijn dat, want Amersfoort heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Vechtpartijen, list, bedrog, gestook en gespook en heel veel menselijk lief en leed. Bastiaan laat je kennismaken met Amersfoorters van lang geleden, die je daar alles over kunnen vertellen. Voor je het weet, sta je in de donkere stadsgeschiedenis, middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 19 december 2021 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter