Elke tweede zondag van de maand in Breda: Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Elke tweede zondag van de maand in Breda:
Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op elke tweede zondag van de maand de StoryTrail Theaterwandeling Breda. Verhalenverteller Erik de Beweerde gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengt Erik de helden en schurken uit het stadsverleden tot leven. De deftige bewoners van de Catharinastraat, de vrome Juffrouw Meesteres van het Begijnhof, de keiharde veldheer Houtepen en de waakzame torenwachter Thomas: tijdens deze StoryTrail kun je hun fantastische avonturen zelf meemaken. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je niet snel meer zal vergeten.

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zondag 12 mei en zondag 9 juni 2024 om 14:00 uur. Ook in de zomer kan je elke tweede zondag van de maand mee op avontuur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter