Elke tweede zondag van de maand: StoryTrail stadswandeling door Breda vol theater en historie

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Elke tweede zondag van de maand:
StoryTrail stadswandeling door Breda vol theater en historie

Dit voorjaar kan je elke tweede zondag van de maand op avontuur in de geschiedenis van Breda, samen met verhalenverteller Erik de Beweerde. Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling beleef je de mooiste historische verhalen uit de stadsgeschiedenis.

Verteller Erik neemt je mee naar de tijd van de Tachtigjarige Oorlog. Toen streden Holland en Spanje om de macht in Breda. Over die strijd doen ongelooflijke verhalen de ronde. Verhalen die Erik tot leven gaat wekken.

Dwalend door de mooie binnenstad kom je oog in oog te staan met de Spaanse legercommandant Houtepen, een keiharde kerel die geen genade kent. Je maakt kennis met de wachter van de Grote Toren, die de vijand dag en nacht in het oog houdt. Je brengt een bezoekje aan de strenge Juffrouw Meesteres, die waakt over het Begijnhof. En je gaat uit varen met Adriaan, een eenvoudige turfschipper die uitgroeit tot de grote held van Breda.

Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? Verteller Erik zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zondag 10 maart, zondag 14 april, zondag 12 mei en zondag 9 juni 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter