Zaterdag 11 mei: StoryTrail Theaterwandeling Brielle vol prachtige stadsverhalen

StoryTrail Brie11.3011.30lle wandeling met verteller Brot van Gromme wijst met kerk

PERSBERICHT

Zaterdag 11 mei: StoryTrail Theaterwandeling Brielle vol prachtige stadsverhalen

De geschiedenis van Brielle beleven? Dat kan op zaterdag 11 mei tijdens de StoryTrail Theaterwandeling. Verhalenverteller Brot van Gromme is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Spannende verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Brielle laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De straten, kades en vestingwerken van Den Briel vormen het decor waarin je de historische verhalen van de stad gaat beleven.

Fantastische verhalen zijn dat, want Brielle heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Beroemde zeevaarders zijn hier geboren, zoals Maarten Tromp en Witte de Witt. Daar ga je tijdens deze wandeling zeker meer over horen. In de gepassioneerde verhalen van verteller Brot kom je oog in oog te staan met deze mannetjesputters. Én met hun eeuwenoude stadsgenoten. Voor je het weet, wandel je dwars door een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verhalenverteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail Theaterwandeling Brielle begint op zaterdag 11 mei 2024 om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter