Zondag 29 mei: StoryTrail stadswandeling Historisch Delfshaven

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

Zondag 29 mei: StoryTrail stadswandeling Historisch Delfshaven
Op avontuur in de geschiedenis met verteller Hildebrand

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Historisch Delfshaven. Op zondag 29 mei neemt verteller Hildebrand van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden.    

Dwalend door eeuwenoude straatjes laat Hildebrand je kennismaken met de geschiedenis van dit unieke stukje Rotterdam. Je gaat op stap met oersterke zakkendragers. Je beleeft hachelijke avonturen met kapers en piraten. Je ontdekt de geheime kracht van levertraan en knekelolie. En je bewondert de gouden haring die Delfshaven rijk maakte.

Op elke straathoek tovert Hildebrand wel een sterk verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Delfshaven tijdens een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.    

De StoryTrail stadswandeling Historisch Delfshaven begint op zondag 29 mei 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter