Elke zondag van 29 mei t/m 12 juni: StoryTrail stadswandeling Den Bosch

Storytrail Stadswandeling Den Bosch

PERSBERICHT

Elke zondag van 29 mei t/m 12 juni: StoryTrail stadswandeling Den Bosch
Ga mee en beleef de geschiedenis van de Moerasdraak

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Den Bosch. Op zondag 29 mei, zondag 5 juni en zondag 12 juni kun je een heerlijke duik nemen in de bewogen stadsgeschiedenis. Een van de verhalenvertellers van Stadsavonturen is je gids.  

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt de verteller de helden én de schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven. Je komt oog in oog te staan met woeste soldaten, vrome kloosterzusters, hartstochtelijk verliefde ridders én een prachtige witte zwaan. Zo leer je de geschiedenis van Den Bosch kennen tijdens een wandelende vertelvoorstelling vol spanning, vaart en humor.

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 29 mei, zondag 5 juni en zondag 12 juni 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter