Elke zondag in juni: StoryTrail Theaterwandeling door Den Bosch vol prachtige stadsverhalen

Storytrail Stadswandeling Den Bosch

PERSBERICHT

Elke zondag in juni:
StoryTrail Theaterwandeling door Den Bosch vol prachtige stadsverhalen

De geschiedenis van Den Bosch beleven? Dat kan elke zondagmiddag in juni tijdens de StoryTrail Theaterwandeling. Een van de verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen krijg je onderweg niet te horen. Spannende verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De eeuwenoude Bossche stegen en pleinen vormen het decor waarin je de historische verhalen van de stad gaat beleven.

Fantastische verhalen zijn dat, want Den Bosch heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand, list, verraad en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verhalenverteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail Theaterwandeling Den Bosch begint elke zondag in juni 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter