Elke zondag in oktober: Levendige rondleidingen door Den Bosch met de verhalenvertellers van StoryTrail

Storytrail Stadswandeling Den Bosch

PERSBERICHT

Elke zondag in oktober:
Levendige rondleidingen door Den Bosch met de verhalenvertellers van StoryTrail

Een levendige rondleiding door Den Bosch? Daarvoor moet je bij Theatergezelschap Stadsavonturen zijn. In oktober kun je elke zondag mee met een verhalenverteller. Tijdens een zogenaamde StoryTrail beleef je de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.


De StoryTrail stadswandeling Den Bosch laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De eeuwenoude Bossche stegen en pleinen vormen het decor waarin je de historische verhalen van de stad gaat beleven.

Fantastische verhalen zijn dat, want Den Bosch heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand, list, verraad en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verhalenverteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail Theaterwandeling Den Bosch begint elke zondag in oktober 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter