Maandag 20 mei (2e Pinksterdag): StoryTrail Theaterwandeling door Deventer vol historische stadsverhalen

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Maandag 20 mei (2e Pinksterdag):
StoryTrail Theaterwandeling door Deventer vol historische stadsverhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Deventer. Op Tweede Pinksterdag neemt verhalenvertelster Louise Wandelaar je mee op een anderhalf uur durende tocht vol avontuurlijke sagen en legenden.

De StoryTrail stadswandeling Deventer is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt de vertelster de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven.
Sluwe boeven, slimme kooplui, wijsgeren, koekenbakkers en valsemunters: je komt ze tijdens deze bijzondere stadswandeling allemaal tegen. Louise vertelt het verhaal van Deventer met vaart, humor en liefde voor de stad. Zo beleef je de stadsgeschiedenis op een manier die je nooit meer vergeet.

De StoryTrail Theaterwandeling Deventer begint op maandag 20 mei 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter