Zaterdag 16 september: StoryTrail Theaterwandeling Dordrecht vol historische stadsverhalen

StoryTrail stadswandeling Dordrecht verhalenverteller Nicolaas Blog

PERSBERICHT

Zaterdag 16 september:
StoryTrail Theaterwandeling Dordrecht vol historische stadsverhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail Theaterwandeling Dordrecht. Op zaterdag 16 september gidst verhalenverteller Nicolaas zijn publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadshistorie.  

Een stadswandeling met Nicolaas is een bijzondere belevenis. De verteller neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Je ontdekt een stad vol wonderlijke sagen en legenden en maakt kennis met de Dordtenaren van lang geleden. Machtige heersers, doortrapte smokkelaars en zelfs een heilige komen voorbij.

Maar uiteindelijk draait het in de geschiedenis van Dordrecht maar om één ding: de strijd tegen het alom aanwezige water. Want: hoe dichter bij Dordt, hoe natter het wordt! Ga mee met verteller Nicolaas, geniet van heerlijk sterke verhalen en ontdek de geheimen die achter de Dordtse gevels verborgen liggen.

De StoryTrail stadswandeling Dordrecht begint op zaterdag 16 september 2023 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/dordrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter