Zondag 5 maart: StoryTrail Theaterwandeling door Gorinchem – Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

StoryTrail stadswandeling Gorinchem verhalenverteller Hubertus 014 Blog 510x

PERSBERICHT

Zondag 5 maart: StoryTrail Theaterwandeling door Gorinchem
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

Op zondag 5 maart komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Gorinchem voor de eerste StoryTrail stadswandeling van het nieuwe seizoen. Verhalenverteller Hubertus is je gids tijdens een avontuurlijke reis door de stadsgeschiedenis. Ga mee en ontmoet de helden en schurken uit het verre verleden.

Verteller Hubertus neemt je mee naar het Rampjaar 1672, toen Gorinchem zich te weer stelde tegen de Franse Zonnekoning. Dat ging niet zonder slag of stoot! Het leger was in deerniswekkende staat en niet elke boer zat te wachten op de inundaties die de vijand moesten stoppen. Hildebrand laat je het verloop van dit roemruchte jaar in geuren en kleuren beleven.

Maar dat is lang niet alles. Dwalend door de binnenstad vertelt Hildebrand je verhalen over de machtige Heren van Arkel. Over sluwe booswichten. Over een bizar sprookjeshuwelijk. En over een arme marskramer die in Gorinchem een weldoener tegen het lijf liep.  

Hoe al die verhalen gaan aflopen? En wat je daar tegenwoordig nog van terug kunt zien in de straten van de Gorinchem? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, humor en liefde voor de stad.    

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zondag 5 maart 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter