Zondag 21 en 28 november:   StoryTrail stadswandeling Haarlem met verhalenverteller

godefridus2-verteller-stadswandeling-70

PERSBERICHT

Zondag 21 en 28 november:  
StoryTrail stadswandeling Haarlem met verhalenverteller

Op zondag 21 en zondag 28 november presenteert theatergezelschap Stadsavonturen de StoryTrail stadswandeling Haarlem. Een van de verhalenvertellers van Stadsavonturen neemt je mee op een avontuurlijke tocht vol sagen, legenden en historische verhalen.

De StoryTrail stadswandeling Haarlem laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De eeuwenoude binnenstad vormt het decor waarin de verhalen van Haarlem tot leven komen. 

Fantastische verhalen zijn dat, want Haarlem heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. De stad is belegerd, er is hard gevochten en er zijn geniale uitvindingen gedaan. De verteller laat het je allemaal meemaken. Zijn verhalen zijn zo meeslepend dat het wel lijkt alsof je zelf opeens in de 16e of de 17e eeuw bent beland. Wees welkom en geniet van een spannend avontuur dat je nog lang zal bijblijven!

De StoryTrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 21 en zondag 28 november 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter