Woensdagmiddag 5 juni: StoryTrail Theaterwandeling door Hoorn vol historische verhalen

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Product

PERSBERICHT

Woensdagmiddag 5 juni:
StoryTrail Theaterwandeling door Hoorn vol historische verhalen

Op woensdagmiddag 5 juni kan je samen met verhalenverteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen een duik nemen in de geschiedenis van Hoorn. Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling beleef je de mooiste historische verhalen uit de stadsgeschiedenis.

Twee van de meest legendarische figuren uit de Hoornse historie zijn Truydeman en zijn wijf. Lang geleden kwamen zij wonen aan het Grote Oost, samen met hun ezel. En het duurde niet lang of zij waren geliefd in heel de stad. Hoe dat kwam? En wat die ezel daarmee te maken had? Dat ga je ontdekken tijdens de StoryTrail Theaterwandeling.

Verteller Johannes laat je de wondere werken van Truydeman en zijn wijf in geuren en kleuren beleven. Maar dat is lang niet alles, want gaandeweg deze vertelwandeling ga je kennismaken met nog veel meer historische Horinezen. Je komt oog in oog te staan met schippers, ontdekkingsreizigers, deftige rederijkers en dappere Watergeuzen. Voor je het weet, zit je middenin een spannend historisch avontuur.

Hoe dat allemaal gaat aflopen? En wat je van al die historie tegenwoordig nog terug kunt zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling Hoorn, een bijzondere belevenis voor iedereen die houdt van geschiedenis en sterke verhalen.

De StoryTrail Theaterwandeling Hoorn begint op woensdag 5 juni 2024 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/hoorn. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter