26 t/m 29 september: StoryTrail stadswandeling in Leiden:  Beleef het legendarische jaar 1574 met verhalenverteller Johannes

Wandeling Breda Storytrail verhalenverteller als gids

PERSBERICHT

26 t/m 29 september: StoryTrail stadswandeling in Leiden 
Beleef het legendarische jaar 1574 met verhalenverteller Johannes

De StoryTrail stadswandeling is terug in Leiden! In de aanloop naar 3 oktober presenteert theatergezelschap Stadsavonturen het meeslepende verhaal van Leidens Beleg en Ontzet. Verhalenverteller Johannes neemt zijn publiek mee naar de Tachtigjarige Oorlog, een tijd van strijd, koppigheid, honger en liefde. Je kunt mee wandelen op zondag 26, maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 september.   

Tijdens de StoryTrail stadswandeling maak je het Beleg van Leiden aan den lijve mee. Je bent erbij als de gevreesde Spaanse commandant Valdez de stad van de buitenwereld afsluit. Je voelt mee met de Leidenaars die steeds minder te eten hebben. Je beleeft hoe wanhopige burgers in opstand komen tegen hun eigen burgemeester van der Werff. En je verzint een fantastische list om de Spanjaarden te slim af te zijn.  

Verteller Johannes brengt hét verhaal van Leiden met veel vaart en humor, en met liefde voor de stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je nooit meer vergeet.

Er is een StoryTrail stadswandeling Leiden op zondag 26 september 2021 (11:00 uur), maandag 27 september (19:00 uur), dinsdag 28 september (19:00 uur) en woensdag 29 september (19:00 uur). Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter