Zondag 30 oktober: Theaterwandeling door Leiden, op zoek naar Rembrandt

StoryTrail-stadswandeling-Utrecht-verteller-Brot-van-Gromme-Kom-mee

PERSBERICHT

Zondag 30 oktober: Theaterwandeling door Leiden, op zoek naar Rembrandt

De geschiedenis van Leiden beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondagmiddag 30 oktober. Niemand minder dan de 17e-eeuwse burgemeester Jan Orlers is je gids. Samen met hem ga je op zoek naar de sporen die Rembrandt van Rijn in Leiden heeft achtergelaten.

Juist in de tijd dat Orlers de mooie stad Leiden bestuurt, besluit Rembrandt er te vertrekken. Waarom ging hij weg? Waar ging hij heen? En vooral: hoe kunnen we hem vinden en ervoor zorgen dat hij weer naar Leiden terugkeert? Dat zijn vragen die de burgemeester niet loslaten.

Op zoek naar Rembrandt zal burgemeester Orlers je alles over de beroemde schilder vertellen. Hij laat je zien op welke plekken Rembrandt graag kwam, waar hij inspiratie vond en waar hij werd geraakt door Het Licht. Misschien lukt het om Rembrandt daar weer te vinden.

Met zijn prachtige bronzen stem geeft de oude burgemeester richting aan deze bijzondere theaterwandeling. Je zult op plekjes komen die bijna niemand kent. En je zult versteld staan: van de stad, van het verhaal en van jezelf.

De StoryTrail stadswandeling Leiden begint op zondag 30 oktober 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter