Zondag 9 juni: Beleef het Leiden van Rembrandt met verhalenverteller Brot van Gromme

Storytrail wandeling met verhalenverteller - Brot van Gromme - Ik houd mn hoed vast - Foto door Rachel de liefde

PERSBERICHT

Zondag 9 juni:
Beleef het Leiden van Rembrandt met verhalenverteller Brot van Gromme

Vierhonderd jaar geleden was Rembrandt van Rijn een jonge Leidse knaap van 17 jaar. Acht jaar zou hij nog in Leiden blijven wonen en werken, voor hij vertrok naar Amsterdam. Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zondag 9 juni neemt verhalenverteller Brot van Gromme je mee door het 17e-eeuwse Leiden, op zoek naar sporen van de wereldberoemde schilder.

Dwalend door de Leidse binnenstad ga je samen met de verteller terug naar de tijd van Rembrandt. Eeuwenoude grachten, stegen en kerken vormen het decor van deze bijzondere vertelvoorstelling. Onderweg komt de jonge Rembrandt tot leven. Je ontdekt de plekken in de stad waar hij als jongen graag kwam, waar hij zijn inspiratie vond en waar hij werd geraakt door Het Licht.

Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? Verteller Brot zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail Theaterwandeling Leiden begint op zondag 9 juni 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter