Dinsdag 13 en zondag 18 augustus: StoryTrail Theaterwandeling Middelburg vol historische stadsverhalen

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Blog

PERSBERICHT

Dinsdag 13 en zondag 18 augustus:
StoryTrail Theaterwandeling Middelburg vol historische stadsverhalen

Op dinsdagavond 13 en zondagochtend 18 augustus komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Middelburg met de StoryTrail stadswandeling. Verhalenverteller Johannes is je gids tijdens een tocht vol avontuurlijke sagen en legenden.

De StoryTrail stadswandeling Middelburg is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Dwalend door de mooie binnenstad brengt Johannes de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven.

Je gaat op avontuur met Jacob Roggeveen, de Middelburgse notaris die het Zuidland wilde ontdekken. Je maakt kennis met de Graven en Gravinnen van Zeeland. Je beleeft een bloedstollend spookverhaal in de donkere Isabellagang. En je ontdekt hoe de Middelburgers ooit een enorme stadsbrand wisten te blussen zonder ook maar één druppel water te verspillen.    

Op elke straathoek weet Johannes wel een sterk verhaal tevoorschijn te toveren. Zo beleef je de geschiedenis van Middelburg tijdens een wandelende vertelvoorstelling vol spanning, vaart en humor.    

De StoryTrail Theaterwandeling Middelburg begint op dinsdag 13 augustus 2024 om 19:00 uur en op zondag 18 augustus 2024 om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter