Donderdag 19 en zondag 22 oktober: Op avontuur in de geschiedenis van Middelburg met verhalenverteller Johannes

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Blog

PERSBERICHT

Donderdag 19 en zondag 22 oktober:
Op avontuur in de geschiedenis van Middelburg met verhalenverteller Johannes  

Acteur Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen vertelt meeslepende verhalen over de geschiedenis van Middelburg. Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op 19 en 22 oktober neemt hij zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd.  

Middelburg is een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail Theaterwandeling maar anderhalf uur. In die tijd wekt verteller Johannes de stadsgeschiedenis tot leven.    

Wandelend door de mooie binnenstad laat Johannes je kennismaken met steenrijke graven en straatarme matrozen. Je komt oog in oog te staan met valsemunters en ander gespuis. Je vaart samen met notaris Roggeveen het zeegat uit, op zoek naar het Zuidland. Je bent getuige van een legendarische stadsbrand. En je huivert bij de geheimzinnige verhalen van de Zwarte Ruiter.  

Hoe het afliep met al die Middelburgse helden en heldinnen? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur dat je niet snel zult vergeten.

De StoryTrail stadswandeling Middelburg begint op donderdag 19 oktober 2023 om 19:00 uur en op zondag 22 oktober 2023 om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter