Theater en Historie: StoryTrail Stadswandeling Middelburg op zondag 30 oktober

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Blog

PERSBERICHT

Theater en Historie:
StoryTrail Stadswandeling Middelburg op zondag 30 oktober

Een theatervoorstelling met de straten en stegen van Middelburg als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling. Op zondag 30 oktober neemt acteur Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Middelburg wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur.

Je gaat op audiëntie bij de graven en gravinnen van Zeeland. Je wordt goeie vrienden met schippers en zeeschuimers. Je gaat in de leer bij meester-oplichter Jansen. Je huivert bij de vertelsels van de Zwarte Ruiter. En je ontdekt hoe het komt dat er in Middelburg zo veel Maneblussers wonen. Zo wandel je dwars door de bewogen stadshistorie, een bijzondere ervaring die je nooit meer vergeet!

De StoryTrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 30 oktober 2022 om 11.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter