Zondag 10 en zondag 17 april: de StoryTrail stadswandeling Utrecht

rinus4-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 10 en zondag 17 april: de StoryTrail stadswandeling Utrecht

De storyTrail stadswandeling Utrecht is terug! Op zondagmiddag 10 en 17 april kun je een heerlijke duik nemen in de stadsgeschiedenis, samen met een van de verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen. Ga mee en zie de geschiedenis van Utrecht voor je ogen tot leven komen.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt de verhalenverteller de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven. Dat doet hij zo meeslepend dat het wel lijkt of je zelf in de schoenen staat van de ridders, de bouwmeesters, de heiligen en de schijnheiligen die hier vroeger de dienst uitmaakten. Terwijl je door de eeuwenoude straten slentert, ga je de vreemdste dingen meemaken. List, bedrog, liefde, verraad en bovenmenselijke opoffering.   

Hoe al die avonturen afliepen? En wat daarvan nog is terug te zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Utrecht, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 10 en zondag 17 april 2022 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode StoryTrail7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 11,42).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter