Zondag 7 en zondag 14 januari: StoryTrail Theaterwandeling door Utrecht vol prachtige stadsverhalen

Storytrail wandeling met verhalenverteller - Brot van Gromme - Ik houd mn hoed vast - Foto door Rachel de liefde

PERSBERICHT

Zondag 7 en zondag 14 januari:
StoryTrail Theaterwandeling door Utrecht vol prachtige stadsverhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Utrecht. Op de eerste twee zondagen van het nieuwe jaar laat verhalenverteller Brot van Gromme je de mooiste en smartelijkste verhalen uit de stadsgeschiedenis beleven.

Verteller Brot neemt je mee langs de legendarische Liefdesbreuklijn, die dwars door de oude binnenstad loopt. Daar diept hij hartverscheurende sagen en legenden voor je op. Verhalen over verraad en volharding, trouw en ontrouw, innige liefde en bittere haat.

Eeuwenlang hebben de Utrechters elkaar die vertellingen doorgegeven. Totdat ze langzaam in de vergetelheid raakten, om weg te zinken in de krochten van de geschiedenis. Verteller Brot wekt die oeroude verhalen weer tot leven en geeft je daarmee een nieuwe kijk op de stadshistorie. Ga je mee? Brot van Gromme zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 7 en zondag 14 januari 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter