12 en 26 september: StoryTrail stadswandeling Zierikzee vol sagen en legenden

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

12 en 26 september: StoryTrail stadswandeling Zierikzee vol sagen en legenden

Verhalenverteller Hildebrand van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een avontuurlijke StoryTrail stadswandeling door Zierikzee. Op 12 en 26 september neemt hij je mee op een reis door de spannende geschiedenis van de eeuwenoude stad aan de Oosterschelde.    

Wie met Hildebrand door Zierikzee wandelt, zal genieten van de prachtige huizen, kerken, torens en poorten die de stad rijk is – maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over de Spanjaarden die Zierikzee klein probeerden te krijgen. Over de beroemde stadsdokter Job Baster. Over Kapitein Smul die op zijn schip het zeegat uit voer en een ijselijk avontuur beleefde. En over de iets te overmoedige bouwmeester van de Dikke Toren.  

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Hildebrand de ene na de andere stadslegende uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Zierikzee tijdens een fascinerende wandeling die je niet snel meer zult vergeten. 

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee vertrekt op zondag 12 en zondag 26 september 2021 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter