Zondag 24 maart: StoryTrail Theaterwandeling door Zierikzee

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

Zondag 24 maart: StoryTrail Theaterwandeling door Zierikzee
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

Op zondag 24 maart komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Zierikzee voor de eerste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen. Verhalenverteller Hildebrand is je gids tijdens een avontuurlijke reis door de stadsgeschiedenis. Ga mee en ontmoet de Zierikzeese helden en schurken uit het verre verleden.

Hildebrand neemt je mee naar de 16e en 17e eeuw. Dwalend door de binnenstad beleef je de verhalen die schuilgaan achter de prachtige oude gevels. Verhalen over financiële én geestelijke rijkdom. Maar ook verhalen over oorlog en plundering, zeerovers, bouwmeesters en zeemeerminnen.

Hoe al die verhalen gaan aflopen? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in de straten van de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail Theaterwandeling Zierikzee begint op zondag 24 maart 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter