Storytrail spookwandeling Utrecht: beleef de spannendste verhalen van de stad

Vrijdag 27 oktober: Storytrail Spookwandeling Utrecht met verhalenverteller

PERSBERICHT

Storytrail spookwandeling Utrecht: beleef de spannendste verhalen van de stad

Nu de dagen donkeren en de nachten lengen, trekt verhalenverteller Bastiaan de Zwitser door de Utrechtse binnenstad met zijn vermaarde Storytrail Spookwandeling. Wie met hem meegaat, ontmoet dolende geesten en sinistere schimmen. En als je pech hebt, loop je zelfs de Duivel tegen het lijf.  

Verteller Bastiaan van theatergezelschap Stadsavonturen kent de Utrechtse sagen en legenden als geen ander. In zijn verhalen brengt hij eeuwenoude schurken, fantomen en misdadigers op meeslepende wijze tot leven. Je gaat op visite bij het meest angstaanjagende monster uit de stadsgeschiedenis, bent getuige van de bizarre moord op een oude burgemeester en hoort alles over het spook van de Domtoren. Sluip mee door de herfstnacht en beleef een avontuur dat je niet snel zult vergeten.

De Storytrail Spookwandeling Utrecht begint op donderdag 31 oktober 2019 (Halloween) om 19.30 uur, en op vrijdag 1 en vrijdag 15 november om 20.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter