Storytrail stadswandeling Amsterdam met verhalenverteller: Nieuwe voorstellingen in 2018

adam_yt

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling Amsterdam met verhalenverteller:
Nieuwe voorstellingen in 2018

Theatergezelschap Stadsavonturen komt in 2018 weer naar Amsterdam met de Storytrail stadswandeling. Van april tot december kunt u met de meestervertellers van Stadsavonturen op ontdekkingsreis in de diepe donkere stadshistorie. Dwalend door straten en stegen laat de verteller u genieten van de mooiste stadsverhalen.

De Storytrail stadswandeling Amsterdam is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De verhalenvertellers brengen een aanstekelijke mix van vrolijke, spannende en soms bloedstollende sagen en legenden. De oude binnenstad is het decor waarin een wereld van liefde, list, bedrog en heldenmoed voor u open gaat. Beleef de stadsgeschiedenis door de ogen van helden en schurken, vechtjassen en vredestichters. Ga mee en geniet van een heerlijk vertelavontuur voor jong en oud!

Storytrail stadswandeling Amsterdam in 2018:

  • zondag 15 april, 11.00 uur
  • zondag 13 mei, 11.00 uur
  • zondag 14 oktober, 11.00 uur
  • zondag 2 december, 11.00 uur

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amsterdam.
Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35). Liever op een ander moment in de geschiedenis duiken? Kijk op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter