Storytrail stadswandeling Enkhuizen op zondag 12 mei: Beleef de geschiedenis van het Rode Paard en andere spannende stadsverhalen

Zo 20 nov. 14:00 uur Stadswandeling Enkhuizen – Verhalenverteller Johannes

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling Enkhuizen op zondag 12 mei:
Beleef de geschiedenis van het Rode Paard en andere spannende stadsverhalen

Op zondag 12 mei komt de geschiedenis van Enkhuizen op een unieke manier tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen gidst zijn publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste, vreemdste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Een stadswandeling met Johannes is een bijzondere belevenis. De verteller neemt zijn publiek mee naar de tijd dat Enkhuizen nog Meester van de Zuiderzee was. Wandelend door straten en stegen verdwaalt u in een stad vol wonderlijke sagen en legenden. U kunt niet alleen genieten van prachtige kerken, poorten en pakhuizen, maar maakt ook kennis met de mensen die daar woonden en werkten. U komt oog in oog te staan met kooplui, matrozen, zeevaarders en zielverkoopsters. U gaat met hen op avontuur. En u ontdekt hun lang vervlogen verhalen. Slenter langs de verstilde grachten, ga op bezoek bij de beroemde stadsdokter, vaar het zeegat uit en beleef als klap op de vuurpijl het ongelooflijke verhaal van het Rode Paard.

De Storytrail stadswandeling Enkhuizen begint op zondag 12 mei 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-enkhuizen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter