Storytrail stadswandeling Haarlem op zondag 19 mei: Beleef het verhaal van Kenau en andere stadsavonturen

franciscus-07-verteller-stadswandeling-storytrail-2

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling Haarlem op zondag 19 mei:
Beleef het verhaal van Kenau en andere stadsavonturen

Op zondag 19 mei komt de geschiedenis van Haarlem op een unieke manier tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen gidst zijn publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Een stadswandeling met Franciscus is een bijzondere belevenis. De verteller neemt u eeuwen mee terug in de tijd. U ontdekt een stad vol wonderlijke sagen en legenden en maakt kennis met de mensen die hier ooit woonden en werkten. U komt oog in oog te staan met uitvinders, soldaten, notabelen en doortrapte boeven. En u gaat met hen op avontuur. Slenter langs de verstilde grachten, verdwaal in lang vervlogen stadsverhalen, bewonder de Haarlemse helden van vroeger en trek ten strijde met de beroemde Kenau Simonsdochter Hasselaer. De Storytrail stadswandeling Haarlem is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 19 mei 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter