Storytrail stadswandelingen in november: Op avontuur met Leidse Helden, Glippers en Watergeuzen

johannes-19-verteller-stadswandeling-storytrail-7

PERSBERICHT

Storytrail stadswandelingen in november:
Op avontuur met Leidse Helden, Glippers en Watergeuzen

De verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen staan in november weer klaar om samen met hun publiek in de geschiedenis van Leiden te duiken. Op zaterdag 17 en zondag 25 november nemen zij u mee op een Storytrail stadswandeling door de bewogen stadshistorie.

De vertellers brengen het verhaal van Leidens beleg en ontzet in 1574 tot leven tijdens een wandeling vol meeslepende verhalen. U beleeft hoe de stad wordt omsingeld door het Spaanse leger, maakt kennis met echte Leidse Glippers, voelt uw maag knorren van de honger, gaat te rade bij de dappere burgemeester van der Werff en staat op de eerste rij als de Watergeuzen de stad eindelijk komen bevrijden. Ga mee, laat een wereld van list, liefde en heldenmoed voor u open gaan en geniet van een heerlijk vertelavontuur voor jong en oud!

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op zaterdag 17 november om 12.30 uur en op zondag 25 november om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter