Vrijdag 2 november: Storytrail spookwandeling Utrecht – Beleef de spannendste spookverhalen van de stad

Vrijdag 27 oktober: Storytrail Spookwandeling Utrecht met verhalenverteller

PERSBERICHT

Vrijdag 2 november: Storytrail spookwandeling Utrecht
Beleef de spannendste spookverhalen van de stad

Op de avond van Allerzielen neemt verhalenverteller Bastiaan de Zwitser u mee op zijn vermaarde Storytrail Spookwandeling door Utrecht. In de donkere Domstad ontmoet u dolende zielen, bent u getuige van een gruwelijke moord en vangt u zelfs een glimp op van de Duivel. Vertrek op vrijdag 2 november om 20 uur vanaf het Domplein.

Verhalenverteller Bastiaan de Zwitser is aangesloten bij theatergezelschap Stadsavonturen. Met zijn zwarte hoed en wapperende mantel lijkt hij afkomstig uit lang vervlogen tijden. Tijdens de Storytrail Spookwandeling neemt hij zijn publiek mee door de stegen van de binnenstad, op zoek naar het duistere verleden van Utrecht. Ga mee en huiver bij macabere stadsverhalen over onheil, doodslag, gruwel en schrik. Verhalen die het daglicht niet kunnen verdragen…

De Storytrail Spookwandeling Utrecht begint op vrijdag 2 november 2018 om 20.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter