StoryTrail Theaterwandeling Terschelling: Beleef de geschiedenis van het eiland

StoryTrail Terschelling wandeling verhalenverteller Lucia tuurt naast monument Blog 510x

PERSBERICHT

StoryTrail Theaterwandeling Terschelling: Beleef de geschiedenis van het eiland


Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail Theaterwandeling Terschelling. Ga mee met de verhalenverteller en beleef een heerlijk avontuur vol sagen, legenden en lang vervlogen verhalen.   

De StoryTrail wandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van dorp, bos en strand brengt de verteller de helden en schurken uit de eilander geschiedenis tot leven. Het lijkt waarachtig wel of je zelf even in de schoenen komt te staan van de vissers, de boeren, de jutters en de zeeschuimers die hier vroeger de dienst uitmaakten.

Dwalend door het dorp West-Terschelling en door de natuur ga je meeslepende avonturen meemaken. Scheepsrampen, reddingen, list en bedrog, een zoektocht naar een verloren schat… Allemaal waar gebeurd.  

Hoe die avonturen aflopen? En wat daarvan tegenwoordig nog is terug te zien op het eiland? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail wandeling Terschelling, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, vaart en humor.     

Van eind juni tot en met de herfstvakantie zijn er 15 voorstellingen. Kijk voor het actuele programma van 2022 op www.storytrail.nl/stadswandeling/terschelling. Reserveren is noodzakelijk. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).


StoryTrail Theaterwandeling Terschelling 2022:
25 juni ▪ 9, 19, 21, 26 en 28 juli ▪ 4, 11, 18, 23 en 25 augustus
10 en 24 september
▪ 20 en 27 oktober ▪ Aanvang: 11:00 uur.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter