Zaterdag 12 september in Deventer: Een stadswandeling vol fantastische verhalen

deventer_yt

PERSBERICHT

Zaterdag 12 september in Deventer:
Een stadswandeling vol fantastische verhalen

Deventer is een stad van boeken en koeken. Én een stad vol fantastische verhalen. Die verhalen kun je zelf gaan beleven tijdens de StoryTrail stadswandeling Deventer op zaterdag 12 september. Verhalenverteller Marie Louise van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Verteller Marie Louise neemt je mee door de stad. Je ontmoet een oude bisschop die op zoek is naar het geluk. Je beleeft hoe de burgers van Deventer de wrede hertog Karel van Gelre te slim af zijn. En je gaat op avontuur met stokvisverkopers en valsemunters. Zo leer je de stad van boekenwurmen en koekenbakkers kennen op een manier die je niet snel meer zult vergeten. Marie Louise kijkt uit naar je komst!

De StoryTrail stadswandeling Deventer begint op zaterdag 12 september 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter