Zaterdag 20 april: Storytrail stadswandeling Middelburg Op avontuur in de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Johannes

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zaterdag 20 april: Storytrail stadswandeling Middelburg
Op avontuur in de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Johannes

Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een bijzondere Storytrail stadswandeling door Middelburg op zaterdagmiddag 20 april. Dwalend door de binnenstad vertelt hij u de mooiste en spannendste verhalen uit de stadsgeschiedenis.  

Tijdens deze stadswandeling neemt verteller Johannes zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd. Hij vertelt zo beeldend en bruisend dat je als het ware wordt meegezogen in de stadsgeschiedenis. Dat is het bijzondere van de Storytrail stadswandeling: u hoort de verhalen van vroeger niet alleen, u beleeft ze ook. In de eeuwenoude straten en stegen komt u oog in oog te staan met de helden en schurken van vroeger. U voelt hun angsten en passies, leeft met hen mee en krijgt zelfs de kans om even in hun schoenen te gaan staan. Zo is geschiedenis niet saai, maar een meeslepend avontuur!

Dwalend door Middelburg zult u heel wat bekende figuren uit de stadsgeschiedenis tegenkomen. Jacob Cats bijvoorbeeld, de beroemde dichter. En Jacob Roggeveen, de ontdekkingsreiziger die het Paaseiland ontdekte. Maar Johannes brengt ook de verborgen, al bijna vergeten verhalen van de stad tot leven. Ga mee en laat u verrassen door een sprankelende mix van historie en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zaterdag 20 april 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deze Storytrail stadswandeling is onderdeel van de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 20 t/m 22 april van Storytrail stadswandelingen in Middelburg, Zierikzee en Goes. Meer weten? Kijk op www.storytrail.nl.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter