Zaterdagavond 29 oktober: Storytrail Fort bij Spijkerboor

Zaterdagavond 29 oktober: Storytrail Fort bij Spijkerboor

PERSBERICHT

oktober 2016

Nacht van de Nacht op Fort bij Spijkerboor: verhalen in het donker

Op zaterdagavond 29 oktober 2016 (de Nacht van de Nacht) is Fort bij Spijkerboor het decor van een bijzondere verhalenwandeling. Meesterverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen neemt u mee terug naar de tijd dat het fort nog door soldaten werd bewoond. Hij laat u genieten van de vrolijke en weemoedige verhalen die de manschappen elkaar vertelden.

Fort bij Spijkerboor ligt als een oase in de weidse Beemster. In de Nacht van de Nacht is het fort op zijn mooist. Samen met de verteller dwaalt u door de met kaarsen verlichte gangen en beklimt u het dak om uit te kijken over de donkere polder.

Ooit stond soldaat Backx hier op wacht, samen met zijn maats. U hoort hun verhalen over de tijd dat de Beemster nog een wilde binnenzee was, met alle gevaren van dien. Heeft u wel eens gehoord van het griezelige Groene Wijf dat hier rondzwom? Heeft u gehoord van de schepen die hier zijn vergaan en de zeelui die hier zijn verdronken? En van Platte Thijs, de gevreesde rover, die hier nog steeds schijnt rond te spoken?

Johannes laat het u allemaal beleven tijdens deze avontuurlijke en vermakelijke verteltheatervoorstelling. Tussen de bedrijven door snuift u een vleugje op van de ontberingen en de geneugten van het voorbije leven van een fortsoldaat.

Vertelvoorstelling: ‘Machtig sterke verhalen’ op Fort bij Spijkerboor.
Tijd: 29 oktober 2016 om 20.00 en 21.30 uur (fort open vanaf 19.30 uur).
Reserveren is noodzakelijk! Boek tickets via storytrail.nl/fort-bij-spijkerboor.
Met de kortingscode spijkerboornacht betaalt u slechts € 5,- per persoon (kinderen: € 2,65).

— Einde bericht —

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henke Lever van Stadsavonturen: telefoon 030-2467911 of info@stadsavonturen.nl.

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter