StoryTrail stadswandeling Haarlem op 12 april: Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

godefridus2-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling Haarlem op 12 april:
Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

Op zondag 12 april vertelt acteur Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen de mooiste en spannendste verhalen uit de geschiedenis van Haarlem. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt hij zijn publiek terug naar het diepe donkere stadsverleden.

Een stadswandeling door Haarlem met Godefridus is een bijzondere belevenis. Verhalen die de mensen elkaar al eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij op meesterlijke wijze tot leven. U komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, list, strijd en opofferingsgezindheid. U ontmoet barse krijgsheren, machtige graven, slimme uitvinders én natuurlijk de legendarische Kenau, die het opnam tegen het leger van de Spaanse koning. Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen stadsverhalen en bewonder de helden van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Haarlem is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 12 april 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter