Zondag 13 oktober: Extra Storytrail stadswandeling in het Hofkwartier

godefridus2-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 13 oktober: Extra Storytrail stadswandeling in het Hofkwartier
Beleef de geschiedenis van Haagse Kak en Haagse Bluf tijdens Marché Royal

Ter gelegenheid van de jaarlijkse Marché Royal presenteert Theatergezelschap Stadsavonturen op zondag 13 oktober vier korte verhalenwandelingen door het Haagse Hofkwartier. Verteller Godefridus gidst u door de wereld van Haagse Kak en Haagse Bluf en vertelt u de meest fantastische verhalen uit de historie. Elke wandeling duurt ongeveer drie kwartier. Deelname is gratis.

In het Haagse Hofkwartier kom je al eeuwenlang twee verschillende soorten mensen tegen. Aan de ene kant tref je er de Hagenaars: machtige, rijke inwoners zoals graven, prinsen, koningen en regenten. Zeg maar: de Haagse Kak. Maar dat zelfde Hofkwartier is ook het domein van arbeiders, ambachtslieden en kooplui die aan de rijke kakkers willen verdienen. Grote mond, klein hartje: de Haagse Bluf.

Hoe hielden Haagse Kak en Haagse Bluf het in de voorbije eeuwen met elkaar uit? Dat ontdekt u tijdens deze Storytrail stadswandeling. Verteller Godefridus laat u kennismaken met de meest kleurrijke Hagenaars en Hagenezen uit de geschiedenis van het Hofkwartier. Ga mee, beleef de botsing der beschavingen en geniet van een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel zult vergeten!

De Storytrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 13 oktober 2019 om 12.00, 13.00, 15.00 en 16.00 uur. U kunt gratis reserveren via www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter