Zondag 14 april: Op avontuur in de geschiedenis van Den Bosch met verteller Reijckhart

reijckhart-09-verteller-stadswandeling-storytrail-1

PERSBERICHT

Zondag 14 april:
Op avontuur in de geschiedenis van Den Bosch met verteller Reijckhart

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 14 april de eerste Storytrail stadswandeling van het nieuwe seizoen in Den Bosch. Verhalenverteller Reijckhart van theatergezelschap Stadsavonturen gidst zijn publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste en spannendste verhalen uit de stadsgeschiedenis.  

Tijdens deze stadswandeling neemt verteller Reijckhart zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd. Hij vertelt zo beeldend dat je als het ware wordt meegezogen in de stadsgeschiedenis. Dat is het bijzondere van de Storytrail stadswandeling: u hoort de verhalen van vroeger niet alleen, u beleeft ze ook. In de eeuwenoude straten en stegen komt u oog in oog te staan met de helden en schurken van vroeger. U voelt hun angsten en passies, leeft met hen mee en krijgt zelfs de kans om even in hun schoenen te gaan staan. Zo is geschiedenis niet saai, maar een meeslepend avontuur!

Theatergezelschap Stadsavonturen bestaat uit een groep gedreven vertellers en acteurs. Zij brengen de stadshistorie tot leven door niet alleen de stenen monumenten te laten zien, maar vooral ook het leven van de mensen die daar woonden en werkten. Zo verbinden zij het verleden met het heden, en het publiek met de stad. Ooit begonnen in Utrecht verzorgt Stadsavonturen inmiddels in 25 steden unieke Storytrail stadswandelingen – sinds tien jaar ook in ‘s-Hertogenbosch.

De Storytrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 14 april 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter