Zondag 15 juli: Avontuurlijke stadswandeling door Den Haag met verteller Chique Charlotte

Zo 20 nov. 14:00 uur Stadswandeling Den Haag – Verhalenverteller Charlotte

PERSBERICHT

Zondag 15 juli:
Avontuurlijke stadswandeling door Den Haag met verteller Chique Charlotte

Een historische wandeling die voelt als een speelfilm, vol wonderlijke verhalen en avonturen: dat is de Storytrail stadswandeling Den Haag. Verhalenverteller Chique Charlotte van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u op zondag 15 juli door de straten, de stegen én de geschiedenis van de stad. Vertrek om 14.00 uur op het Plein.

Met passie en humor brengt verteller Charlotte het verleden van Den Haag tot leven. In haar verhalen ontmoet u de helden en schurken die de stad ooit bevolkten. Huiver bij het vreselijke lot van de Gebroeders De Witt. Voel de honger naar geld en macht van Aleida, het liefje van graaf Albrecht van Holland. En ontdek het geheim van de Haagse ooievaar. Ga mee, geniet van een heerlijk vertel-avontuur en beleef Den Haag zoals u het nooit eerder beleefde.

De Storytrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 15 juli 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter