Zondag 16 december: Op avontuur in Den Bosch met verhalenverteller Reijckhart

reijckhart-09-verteller-stadswandeling-storytrail-1

PERSBERICHT

Zondag 16 december:
Op avontuur in Den Bosch met verhalenverteller
Reijckhart

Verhalenverteller Reijckhart van theatergezelschap Stadsavonturen verzorgt op zondagmiddag 16 december een buitengewone Storytrail stadswandeling in ‘s-Hertogenbosch. Wandelend door de prachtige binnenstad vertelt hij de mooiste, spannendste en meest raadselachtige verhalen uit de stadsgeschiedenis.  

Van verteller Reijckhart zult u niet veel jaartallen en andere historische feitjes te horen krijgen. Meeslepende verhalen vertellen – dat is zijn specialiteit. Wie met Reijckhart door de stad loopt, waant zich anderhalf uur lang eeuwen terug in de tijd. U hoort de verhalen van vroeger niet alleen, u beleeft ze ook! Laat u meevoeren door de geschiedenis, kruip in de huid van rijke lui en arme sloebers, ontdek de geheimen van de Sint Jan en geniet van een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 16 december 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter