Zondag 17 juni: Storytrail stadswandeling Utrecht vol wonderlijke verhalen

brot-10-verteller-stadswandeling-storytrail

Zondag 17 juni: Storytrail stadswandeling Utrecht vol wonderlijke verhalen

‘U treft het niet.’ Dat zijn de diepe donkere woorden waarmee meesterverteller Brot van Gromme zijn publiek verwelkomt. En gelijk heeft hij. Want op zijn Storytrail stadswandeling Utrecht heeft verteller Brot enkel verhalen op het programma staan die akelig aflopen. Toch is het een feest om deze buitengewone stadsrondleiding mee te maken. Kom op zondag 17 juni naar Utrecht en geniet van verhalen vol liefde en bedrog, passie en schurkerij. 

Brot van Gromme neemt u mee naar het duistere verleden van de Domstad, langs de eeuwenoude Liefdesbreuklijn. Daar liggen de mooiste verhalen van de stad verborgen. Met zijn prachtige stem tovert de verteller van theatergroep Stadsavonturen lang vergeten sagen en legenden tot leven – zo meeslepend dat u de moderne wereld om u heen bijna vergeet.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 17 juni 2018 om 14.00 uur. Vertrek vanaf het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter