Zondag 17 september 2017: Storytrail stadswandeling Utrecht

brot-10-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 17 september 2017: Storytrail stadswandeling Utrecht

‘U treft het niet.’ Dat zijn de diepe donkere woorden waarmee meesterverteller Brot van Gromme zijn publiek verwelkomt. En gelijk heeft hij. Want op zijn Storytrail stadswandeling Utrecht heeft verteller Brot enkel verhalen op het programma staan die akelig aflopen. Toch is het een feest om deze buitengewone stadsrondleiding mee te maken. Kom op zondag 17 september naar Utrecht en geniet van verhalen vol liefde en bedrog, passie en schurkerij. 

Brot van Gromme neemt u mee naar het duistere verleden van de Domstad, langs de eeuwenoude Liefdesbreuklijn. Daar liggen de mooiste verhalen van de stad verborgen. Met zijn prachtige stem tovert de verteller van theatergroep Stadsavonturen lang vergeten sagen en legenden tot leven – zo meeslepend dat u de moderne wereld om u heen bijna vergeet.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 17 september 2017 om 14.00 uur op het Domplein in Utrecht. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BG5619 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter