Zondag 20 augustus 2017: Storytrail stadswandeling Haarlem

godefridus15-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 20 augustus 2017: Storytrail stadswandeling Haarlem

Wilt u de geschiedenis van Haarlem op een heel bijzondere manier beleven? Ga dan op zondag 20 augustus mee met de Storytrail stadswandeling Haarlem. Verhalenverteller Godefridus van theatergroep Stadsavonturen is uw gids. Hij neemt u mee terug in de tijd en laat u genieten van mooie, spannende en bijzonder sterke verhalen.

De Storytrail van verteller Godefridus is een historische stadsrondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. U maakt kennis met de burgers en buitenlui die eeuwen terug in Haarlem woonden en werkten. U gaat op audiëntie bij Graaf Willem II, die het bijna tot keizer heeft geschopt. En u beleeft het legendarische Beleg van Haarlem in de Tachtigjarige Oorlog. Geen jaartallen en andere feitjes, maar meeslepende verhalen die u nog lang bij zullen blijven.

De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 20 augustus 2017 om 14.00 uur op de Grote Markt voor de Vleeshal. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7GE2828 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter