Zondag 22 april: Storytrail stadswandeling Zierikzee met verhalenverteller Johannes

johannes-19-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 22 april: Storytrail stadswandeling Zierikzee met verhalenverteller Johannes

Op zondagmiddag 22 april kunt u de geschiedenis van Zierikzee beleven tijdens een buitengewone stadswandeling. Verhalenverteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Hij brengt de rijke historie van Zierikzee tot leven tijdens een wandeling vol meeslepende avonturen voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Zierikzee is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Dwalend door het mooie oude stadje gaat er een wereld van list, bedrog, geluk en heldenmoed voor u open. Beleef de stad door de ogen van schippers en soldaten. Ga in de schoenen staan van de brave poortwachter van de Noordhavenpoort. Ontdek hoe goudvissen en zeemeerminnen de stad groot hebben gemaakt. En huiver bij het bloedstollende verhaal van de Dikke Toren. Ga mee met de Storytrail stadswandeling Zierikzee en maak een reis door de tijd die u niet snel zult vergeten!

De Storytrail stadswandeling Zierikzee begint op zondag 22 april 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter