Zondag 23 september: Storytrail stadswandeling Breda Beleef de stadsgeschiedenis tijdens een wandeling vol sagen en legenden

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 23 september: Storytrail stadswandeling Breda
Beleef de stadsgeschiedenis tijdens een wandeling vol sagen en legenden

Breda is een stad vol oude verhalen. Eeuwenlang liggen ze al verborgen achter de prachtige gevels en in de donkere stegen. Verhalenverteller Erik de Beweerde van theatergezelschap Stadsavonturen brengt die stadsverhalen tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling Breda. Op zondagmiddag 23 september bent u van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling.

Gedreven en met veel humor neemt verteller Eric u mee naar het Breda van de Tachtigjarige Oorlog. In het prachtige decor van de binnenstad bent u getuige van deze bewogen periode in de stadsgeschiedenis. U maakt kennis met de stadsbewoners van toen. U bent er bij als de Spaanse bevelvoerder Houtepen de stad belegert en verovert. En u staat op de eerste rij als de Bredanaars de Spanjaarden dankzij een geweldige list weer uit de stad weten te verdrijven. Spannende verhalen zijn het, vol passie, liefde, strijd en heldenmoed. Maak het zelf mee tijdens de Storytrail stadswandeling Breda, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Breda begint op zondag 23 september 2018 om 14.00 uur op de Grote Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter